Brandstegar

Brandstege utfällbar i stål och aluminium är ett mycket populärt alternativ av brandstege till villan. Här finner du brandstege utfällbar som kan fällas upp och ner vid behov. Vi erbjuder brandstege utfällbar i en mängd olika utförande, längd och material. Vi har även alla de bultar och beslag som du kan tänkas behöva för montering av din utfäll...

Brandstege utfällbar i stål och aluminium är ett mycket populärt alternativ av brandstege till villan. Här finner du brandstege utfällbar som kan fällas upp och ner vid behov. Vi erbjuder brandstege utfällbar i en mängd olika utförande, längd och material. Vi har även alla de bultar och beslag som du kan tänkas behöva för montering av din utfällbara brandstege.

Här finner du Brandstege utfällbar i aluminium 3,9 m. Stegen kan enkelt monteras på alla typer av byggnader och infälld mot fasaden syns den bara som en smal list. Brandstegen fälls enkelt ut vid behov och kan även användas som besiktningsstege till silos etc. Denna brandstege utfällbar har svenskt typgodkännande och tillfredsställer alla säkerhetskrav.

Om du har några frågor om våra brandstegar eller montering så är du välkommen att kontakta vår kunniga kundtjänst.

Mer information

Filtrera produkter

Priser

Priser 30 :- - 5805 :-
Your selection