Mutterdragare

Mutterdragare med högt vridmoment hittar du hos Lantbutiken! Här finner du mutterdragare tryckluft, hjulmutterdragare, mutterdragare batteri och mutterdragare elektrisk.

Vi har starka modeller för industrianvändning med otroligt hög prestanda och tålighet. För den som arbetar i begränsade utrymmen har vi vinkelmutterdragare som hjälper dig på s...

Mutterdragare med högt vridmoment hittar du hos Lantbutiken! Här finner du mutterdragare tryckluft, hjulmutterdragare, mutterdragare batteri och mutterdragare elektrisk.

Vi har starka modeller för industrianvändning med otroligt hög prestanda och tålighet. För den som arbetar i begränsade utrymmen har vi vinkelmutterdragare som hjälper dig på svåråtkomliga jobb där andra verktyg inte kommer åt. Vi har även hjulmutterdragare speciellt framtagna för däckverkstäder med högt antal däckbyten. Dessa har en momentbegränsande funktion som förhindrar överdragning av hjulbultarna. Denna typ av hjulmutterdragare bör användas ihop med en momentnyckel för att dra hjulbultarna till rätt moment, detta för att säkerställa förarens säkerhet

Mutterdragare tryckluft

Hos oss finner tryckluftsdrivna mutterdragare av riktigt hög kvalitet. Med en mutterdragare tryckluft kan du lossa och spänna rejäla bultar. Här finner du Mutterdragare tryckluft. När du investerar i en mutterdragare tryckluft bör du kontrollera att du har en tillräckligt effektfull kompressor, annars finns det risk för att du inte får ut full effekt av din mutterdragare. Här finner du våra Kompressorer.

 Många av våra maskiner har fått högt betyg i mutterdragare test!

Hos oss hittar du maskiner i alla prisklasser, för proffs och hemmafixare. Från varumärken som:

Ingersoll RandMetaboTranmaxRockfordAmpro  

 

Mer information

Filtrera produkter

Kategorier

No choice available on this group

Priser

Priser 75 :- - 58155 :-
Your selection