Kompressorer

Kompressorer

Vi har kompressorer för de som vill använda dessa ofta och söker efter en luftkompressor av mycket hög kvalitet! Välj en kompressor av följande varumärken:

Shamal,  AttackBalmaMetabo, NardiRocky och NuAir.

 En bra kompressor är ett måste i det lantliga livet. Dessa har ett mycket brett användningsområde och kan användas til...

Kompressorer

Vi har kompressorer för de som vill använda dessa ofta och söker efter en luftkompressor av mycket hög kvalitet! Välj en kompressor av följande varumärken:

Shamal,  AttackBalmaMetabo, NardiRocky och NuAir.

 En bra kompressor är ett måste i det lantliga livet. Dessa har ett mycket brett användningsområde och kan användas till luftdrivna verktyg, däckpumpning, rengöring, eller spraymålning. Beroende på vilken typ av arbete du tänker utföra så ställer det olika krav på din kompressor. För byggindustrin, så används ofta luftkompressorn till fasadblästring och sprutmålning av fasadsystem vilket innebär att 10 till 12 bars arbetstryck är ett bra riktmärke. Om du istället söker en kompressor till underhåll hemma och pumpning av däck på mindre fordon så kommer du ofta långt med en mindre och smidigare modell.

Vi har ett stort utbud av:

Luftkompressor, skruvkompressor, kolvkompressor, olje-fri kompressor och reservdelar & tillbehör till kompressor

Vi har luftkompressor till verkstad och garage. Med en rejäl luftkompressor kommer du längre, här finner du en mycket kraftfull luftkompressor för industri, Industrikompressor Rocky 5.5HK. En helautomatisk 2-stegs verkstadskompressor konstruerad med dubbellagrad vevaxel och med lågt varvtal som bidrar till låg ljudnivå och lång livslängd.

Metabo kompressor

Om du söker riktiga kvalitetsprodukter så ska du satsa på en Metabo kompressor. Prisvärd och av hög kvalitet! Här finner du Metabo Kompressor Mega 580-200 D, en stark och robust V-remskompressor för krävande arbetsuppgifter. För den som söker en bra kompressor för mindre arbeten rekommenderar vi Metabo kompressor basic 250- 24W. En kraftig och robust kompressor för enklare, yrkesmässiga tillämpningar.

Hos oss finner du Attack kompressor, Attack kompressor reservdelar, Nuair och mycket mer!

Har du frågor om vilken typ av kompressor just du behöver så är du alltid välkommen att höra av dig till vår kunniga kundtjänst!

Mer information

Filtrera produkter

Your selection