Högtryckstvättar

Vi har ett stort utbud av högtryckstvättar! Vi erbjuder högtryckstvätt från kvalitetsmärken som

IPC, Kränzle, Nilfisk, Annovi Reverberi, Briggs & Stratton mfl.  Majoriteten av alla våra beställningar på högtryckstvättar är IPC och Kränzle- Det talar ju sitt tydliga språk. Du får helt enkelt mycket för pengarna, en tvätt som du blir nöjd med oc...

Vi har ett stort utbud av högtryckstvättar! Vi erbjuder högtryckstvätt från kvalitetsmärken som

IPC, Kränzle, Nilfisk, Annovi Reverberi, Briggs & Stratton mfl.  Majoriteten av alla våra beställningar på högtryckstvättar är IPC och Kränzle- Det talar ju sitt tydliga språk. Du får helt enkelt mycket för pengarna, en tvätt som du blir nöjd med och som håller i längden. IPC och Kränzle - Tvättar för dig som vill ha en högtryckstvätt som fungerar i alla lägen. Nilfisk är även ett väldigt populärt märke som används av många.

Vi har alla typer av högtryckstvätt, hetvattentvätt, kallvattentvätt, högtryckspistoler och alla typer av tillbehör du kan tänkas behöva till din högtryckstvätt.

Hur fungerar en högtryckstvätt?

Trycket i vattenförsörjningen för ett hushåll är normalt ungefär 4 bar. Vattnet som går in i högtryckstvätten går genom en pump som ger ett vattentryck på upp till 160 bar, beroende vilken tvätt man. Vattnet sprutas ut genom ett litet munstycke som ger en hög rengöringseffekt.
Rengöringen sker snabbare med upp till 50%, därmed sparas det även på vattnet och elen.

Nedan finns en tabell över hur många bar högtryckstvätten behöver ha för olika användningsområde.

Bar

Användningsområde

100 - 110

Cykel
Trädgårdsmaskiner
Verktyg
Trädgårdsmöbler

120 - 125

Som ovan plus:
Staket
Mindre gångar

130 - 135

Som ovan plus:
Motorcyklar

Mindre bilar

140 – 145

Som ovan plus:
Trappor
Större gångar

Mindre altaner

150 - 160

Som ovan plus:
Husbilar
Husvagn

Större uteplatser

Pooler
Husfasader

Kränzle högtryckstvätt

Gör som proffsen och välj en högtryckstvätt Kränzle!
Kränzle grundades 1974 och har utvecklats till en världsledande tillverkare av högtryckstvättar. Kränzle har sedan start lagt stor vikt vid högsta kvalitet, t.ex. med avseende på valet av en smidd särskild typ av mässing för sina högtryckstvättar eller pumparnas keramiska beläggning - toppkvalitet är den kompromisslösa varumärkesstandarden.

För proffsen som tvättar mycket har vi kvalitetsmaskiner från Kränzle som fungerar utmärkt vid tvätt av traktorer, skogsmaskiner, lantbruksmaskiner, bilar, lastbilar, lastmaskiner och andra större fordon. Här finner du Hetvattentvätt Kränzle Therm 1165-1 med vinda,Högtryckstvätt Kränzle Bully 1180 TST, Högtryckstvätt Kränzle Bully 1180 TST. För dig som vill ha riktigt bra kvalitet till rätt pris!

 

Om det skulle uppstå något problem så kan du känna dig trygg. Vi har telefonsupport och support via mail och vi försöker alltid vara behjälpliga. Vi ger dig även 30 dagars öppet köp.

Mer information

Filtrera produkter

Your selection