Broms & Flugfällor

Vi har broms- och flugfälla!  

Bromsfälla

Våra bromsfällor tar på ett enkelt och effektivt sätt tar bort mängden bromsar och hästflugor. Bromsfällan tar bort dessa insekter inom ett mindre område. Fällan utsöndrar inga gifter eller miljöfarliga ämnen. Bromsfällan Taon-X är perfekt om man har hästar, kreatur, får och grisar och vill att de skal...

Vi har broms- och flugfälla!  

Bromsfälla

Våra bromsfällor tar på ett enkelt och effektivt sätt tar bort mängden bromsar och hästflugor. Bromsfällan tar bort dessa insekter inom ett mindre område. Fällan utsöndrar inga gifter eller miljöfarliga ämnen. Bromsfällan Taon-X är perfekt om man har hästar, kreatur, får och grisar och vill att de skall slippa dessa jobbiga insekter. Tillverkaren beskriver att bromsfällan Taon-X tar bort bromsar och hästflugor till ca. 95%. Hur snabbt och hur mycket den tar bort beror på olika faktorer. Tex. hur bromsarna beter sig i det område där bromsfällan monteras. Vilken miljö och klimat det råder etc. Det finns inga garantier på att bromsfällan tar bort ca. 95% av bromsarna. Men bromsfällan gör åtminstone att antalet bromsar minskar.

Bromsfällan runda form lockar till sig bromsarna och den trattformade konstruktionen gör att bromsarna flyger in i bromsfällan eftersom att de endast kan flyga uppåt vid start.

Flugfälla

Med en flugfälla kan du minska antalet flugor i stall och hem drastiskt. Flugfångarna har lysrör med ultraviolett ljus som lockar till sig flugor och andra flygande insekter som tex. myggor och mal. Vid ljuskällorna sitter ett högspänningsgaller som avlivar insekterna när de kommer i kontakt med gallret. Metoden är miljövänlig och hygienisk.

Vi har även klassisk flugfälla med klister som enkelt monteras på väggar och tak. 

Mer information

Filtrera produkter

Kategorier

No choice available on this group

Priser

Priser 30 :- - 2505 :-
Your selection