Myggfångare

Bli av med myggen och knotten för gott! Har ni tröttnat på myggen som förstör de härliga utekvällarna på altanen? Här är lösningen - Vi erbjuder: Magnet Patriot, Magnet Independence och Magnet Executive Myggfångare i högsta kvalitet och med bästa resultat för att bli myggfri. Myggfångare med en täckningsyta upp till hela 4 000 m². Myggfångare fö...

Bli av med myggen och knotten för gott! Har ni tröttnat på myggen som förstör de härliga utekvällarna på altanen? Här är lösningen - Vi erbjuder: Magnet Patriot, Magnet Independence och Magnet Executive Myggfångare i högsta kvalitet och med bästa resultat för att bli myggfri. Myggfångare med en täckningsyta upp till hela 4 000 m². Myggfångare för att fånga mygg på sommaren. Myggfångare för huset, sommarstugan, uteplatsen, trädgården, företaget eller restaurangen etc. Vi erbjuder välkända och välbeprövade myggfångare av märket Mosquito Magnet. Myggdödarna finns i tre olika modeller. 1. Mosquito Magnet Patriot: För mindre trädgårdar med normalstora myggproblem. 2. Mosquito Magnet Independence: För normalstora trädgårdar där det finns ett något större behov. Fördelen är att behållaren inte behöver tömmas så ofta. 3. Mosquito Magnet Executive: För dig med stor trädgård och med mycket mygg. Även för dig som vill ha det bästa med många användbara funktioner. Vi har även tillgång till alla tillbehör och reservdelar som finns.

Olika typer av myggfångare

Vi har flertalet modeller av myggfångare för både inomhus- och utomhusbruk. Våra myggfångare använder ljus eller ofarliga kemikalier för att locka in myggen och samlar sedan upp dem i en behållare. Ofarliga för människor och andra djur.
Vi har även myggavskräckare som med hjälp av en ljudfrekvens avskräcker de stickande honmyggorna. Ljudet kan inte höras av andra djur eller människor. Avskräckaren sätts direkt i vägguttaget.  

Mer information

Filtrera produkter

Kategorier

No choice available on this group

Priser

Priser 210 :- - 14010 :-
Your selection