Förvaring

Vi erbjuder funktionella sandbehållare i god hållbar kvalitet. Vi flertalet modeller i olika storlekar och färg. Med en sandbehållare kan du enkelt förvara sand och annan grus så att den finns lättillgänglig när den behövs. Perfekt till skolor och andra svåråtkomliga platser där halkbekämpning kan behövas när kylan slår till. Våra fina sandbehål...

Vi erbjuder funktionella sandbehållare i god hållbar kvalitet. Vi flertalet modeller i olika storlekar och färg. Med en sandbehållare kan du enkelt förvara sand och annan grus så att den finns lättillgänglig när den behövs. Perfekt till skolor och andra svåråtkomliga platser där halkbekämpning kan behövas när kylan slår till. Våra fina sandbehållare är tillverkade i glasfiberarmerad polyesterplast med mjuka runda hörn. Behållaren är konstruerad för vårt nordiska klimat, och tål vind, snö och blåst. Sandbehållarna är dessutom svensktillverkade och uppfyller alla krav på kvalitet och miljö.

Här finner du Sandbehållare 130 liter (svart) och Sandbehållare 550 liter (blå).

Om du har några frågor om sandbehållare eller andra redskap för halkbekämpning är du välkommen att kontakta vår kunniga kundtjänst.  

Mer information

Filtrera produkter

Kategorier

No choice available on this group

Varumärke

Priser

Priser 390 :- - 5505 :-
Your selection