Skottkärror

För många människor med gård och trädgård, är en skottkärra en av de allra viktigaste verktygen man äger. Oavsett om man äger både en stor trädgård och ladugård eller en liten trädgård och ladugård så kommer skottkärran alltid väl till användning. Titta genom vårt sortiment av olika skottkärror som alla passar alldeles utmärkt för olika krävande...

För många människor med gård och trädgård, är en skottkärra en av de allra viktigaste verktygen man äger. Oavsett om man äger både en stor trädgård och ladugård eller en liten trädgård och ladugård så kommer skottkärran alltid väl till användning. Titta genom vårt sortiment av olika skottkärror som alla passar alldeles utmärkt för olika krävande sysslor. Vi har Hörby Bruks sortiment av Ekeby i olika storlekar, material och färger. Vi har även reservhjul och extra skalmar och söta modeller för barnen!

Skottkärra med plåtkorg

Den kanske mest klassiska av skottkärror från Hörby Bruk. Denna modellen kommer med träskalmar och en rejäl plåtkorg. Skottkärran är välbalanserad och kan användas till en mängd olika sysslor. Vi har även nya modeller med punkteringsfritt hjul- så att du aldrig mer behöver handskas med ett platt däck!

Skottkärra med plastkorg

En mycket användarvänlig kärra som inte rostar. Perfekt för stallar och trädgårdsarbete. För den med många boxar i sitt stall kan man med fördel välja en av våra större modeller med två hjul. Även denna kärra går att få med punkteringsfria hjul.

Murbrukskärra

Den klassiska murbrukskärran är som namnet antyder, perfekt avsedd för arbete med murbruk. En stadig kärra med plåtkorg och rörskalmar.  Konstruktionen är djup och smal för ökad framkomlighet, med helpressad korg som är svetsad på underredet för att uppnå bästa stabilitet. 

Mer information

Filtrera produkter

Kategorier

No choice available on this group

Priser

Priser 135 :- - 6000 :-
Your selection