Hinder & Bommar

Lantbutiken erbjuder ett brett sortiment av hinder, bommar och stöd. Vi har fint hindermaterial som går att köpa som paket eller styckvis.

Hinderpaket bas

Ett baspaket som innehåller 8 hinderstöd, 12 bommar och 24 skållor. Hinderpaket bas räcker till fyra enkelhinder med tre bommar på varje, men varianterna är fler eftersom hinderstöden har h...

Lantbutiken erbjuder ett brett sortiment av hinder, bommar och stöd. Vi har fint hindermaterial som går att köpa som paket eller styckvis.

Hinderpaket bas

Ett baspaket som innehåller 8 hinderstöd, 12 bommar och 24 skållor. Hinderpaket bas räcker till fyra enkelhinder med tre bommar på varje, men varianterna är fler eftersom hinderstöden har hål för skållor på två sidor så du kan placeras skållorna åt två håll. Billiga hinder av bra kvalitet!

Hinderpaket mellan träning

Ett prisvärt hinderpaket som innehåller 14 hinderstöd, 6 cavalettistöd, 20 bommar och 34 skållor. Hinderpaketet räcker till t ex tre enkelhinder med tre bommar på varje samt två oxrar med fyra bommar på varje samt tre cavaletti. Hinderstöden är lätta att bära och är galvaniserade vilket gör att de tål att stå ute. Hinderstödet har rejäl fot och hål för bomhållare med 5 cm mellanrum på två sidor av stolpen.

Hinderpaket Plus träning

Med Hinderpaket plus kan du bygga upp hela banor och får stor valbarhet. Paketet innehåller 22 hinderstöd, 6 cavalettistöd, 30 bommar och 60 bomhållare, det räcker till t ex fem enkelhinder med tre bommar på varje samt tre oxrar med fyra bommar på varje samt tre cavaletti.

 

 

 

Mer information

Filtrera produkter

Kategorier

No choice available on this group

Varumärke

Priser

Priser 60 :- - 18630 :-
Your selection