Kräftmjärde

Hos Lantbutiken finner du käftburar och kräftmjärde billigt! Vi har allt du behöver för att lyckas med ditt kräftfiske. Här finner du både stor och liten kräftmjärde som fångar kräftorna på ett smidigt sätt och förhindrar att de smiter ut igen. Kräftburarna kommer komplett med betessticka och är enkla att tömma och rengöra. Våra kräftmjärdar går...

Hos Lantbutiken finner du käftburar och kräftmjärde billigt! Vi har allt du behöver för att lyckas med ditt kräftfiske. Här finner du både stor och liten kräftmjärde som fångar kräftorna på ett smidigt sätt och förhindrar att de smiter ut igen. Kräftburarna kommer komplett med betessticka och är enkla att tömma och rengöra. Våra kräftmjärdar går att köpa styckvis eller till riktigt bra paketpris!

För dig som fiskar mycket och vill ha stora burar erbjuder vi Kräftmjärde Stor August (20 st). Vi har även paketpris på den mindre modellen Kräftmjärde August Liten (20 st).

Om du fäster ditt bete enbart i betesstickan i kräftmjärden finns det risk för att kräftorna drar ut betet utan att gå in i buren. För att säkerställa att detta inte ska kan ske rekommenderar vi att du kompletterar med en Betesbox till August (5st) inuti kräftmjärden.

 

Om du har frågor om kräftburar är du välkommen att kontakta vår kunniga kundtjänst!

Mer information

Filtrera produkter

Kategorier

No choice available on this group

Varumärke

Priser

Priser 105 :- - 2910 :-
Your selection