Kaninhus

Kaninhus & Kaninbur är jättepopulära bland våra kunder. Kaninhus för er kaniner eller andra gnagare. Ett fint litet hus där era gnagare kan ligga och vila eller springa omkring och leka i. Perfekt att ha ute i trädgården. Det kan vara en god idé att placera huset i anslutning till någon form av inhägnad. Vi erbjuder inhängnader bla under Hundgår...

Kaninhus & Kaninbur är jättepopulära bland våra kunder. Kaninhus för er kaniner eller andra gnagare. Ett fint litet hus där era gnagare kan ligga och vila eller springa omkring och leka i. Perfekt att ha ute i trädgården. Det kan vara en god idé att placera huset i anslutning till någon form av inhägnad. Vi erbjuder inhängnader bla under Hundgårdar.

Våra kaninhus är av hög kvalitet och tillverkade av trä med papptak. Husen har låga ben för att komma upp ifrån marken vilket ger god ventilation. Det är härligt för kaninerna att röra sig utomhus i en inhägnad. Som komplement till kaninhus kan man välja att själv bygga en inhägnad utav sexkantsnät eller med hjälp av våra färdiga inhägnader.  

Mer information

Filtrera produkter

Kategorier

No choice available on this group

Varumärke

No choice available on this group

Priser

Priser 345 :- - 2700 :-
Your selection