Foder

Hos Lantbutiken finner du foderautomat gris! Med en foderautomat till gris underlättar du utfodringen och kan förse dina grisar med foder på ett hygieniskt och enkelt sätt. Vi har foderautomat gris i en mängd utförande och storlekar. Här finner du Foderautomat till gris 24 liter, lämplig till grisar upp till 35 kg. Tillverkad i slagtålig PP-plas...

Hos Lantbutiken finner du foderautomat gris! Med en foderautomat till gris underlättar du utfodringen och kan förse dina grisar med foder på ett hygieniskt och enkelt sätt. Vi har foderautomat gris i en mängd utförande och storlekar. Här finner du Foderautomat till gris 24 liter, lämplig till grisar upp till 35 kg. Tillverkad i slagtålig PP-plast och är indelad i 3 fack.

För den som söker en större foderautomat gris har vi Torrfoderautomat 60 liter till grisar. Denna foderautomat är avsedd för frånvanda grisar 7 - 35 kg. Torrfoder fylls på uppifrån och sjunker automatiskt ner i foderautomaten då grisarna äter. Man kan själv reglera öppningen längst ner i foderautomaten genom en lucka.

Om du har några frågor om foderautomat gris är du välkommen att kontakta vår kunniga kundservice.

Mer information

Filtrera produkter

Varumärke

Priser

Priser 45 :- - 4005 :-
Your selection