Stall & Hage

Hos Lantbutiken ett komplett av stalltillbehör. För stallet hittar du sadelhängare, hjälmhängare, täckeshängare för hästtäcken. Ska du bygga nytt har vi stallfönster och fönstergaller. Vattenkoppar, stallredskap som spångrep, stallgrep, gödselgrep, skottkärra och stallkärra. När du ska bygga paddock eller hage har vi det du behöver - kompletta p...

Hos Lantbutiken ett komplett av stalltillbehör. För stallet hittar du sadelhängare, hjälmhängare, täckeshängare för hästtäcken. Ska du bygga nytt har vi stallfönster och fönstergaller. Vattenkoppar, stallredskap som spångrep, stallgrep, gödselgrep, skottkärra och stallkärra. När du ska bygga paddock eller hage har vi det du behöver - kompletta paket för paddock eller elstängsel, elaggregat samt allt annat du kan tänkas behöva för ett lyckat bygge. Väl ute i hagen har vi komplett sortiment av vattenkar - även eluppvärmda, balkupor och foderhäckar.

Stalltillbehör sadelhängare, täckeshängare & tränshängare

Vi har ett stort utbud av upphängningsanordningar till ditt stall. Vi har täckeshängare med möjlighet för upphängning av ett stort antal täcken. Här finner du alla våra Täckeshängare.

Stalltillbehör stallinredning

Vi har komplett stallinredning till ditt stallbygge. Boxfront, mellanvägg, stolpar och beslag finner du här.

Stalltillbehör ridbana

Vi har ett komplett sortiment av hinder. Bommar, hinderstöd och cavallettihållare till ridbana och ridhus. Här finner du Hinder & bommar.

Om du har några frågor om stalltillbehör är du välkommen att kontakta vår kunniga kundtjänst.

Mer information

Filtrera produkter

Your selection