Böcker

Vi erbjuder informativ höns bok så att du kan lära dig allt som finns att veta om höns. Om du går i tankarna att skaffa några höns i villaträdgården eller hemma på gården men saknar tidigare erfarenhet, så är det klokt att börja med att läsa på. I våra hönsböcker får du lära dig allt om hönsens naturliga beteendemönster, hur daglig skötsel skall...

Vi erbjuder informativ höns bok så att du kan lära dig allt som finns att veta om höns. Om du går i tankarna att skaffa några höns i villaträdgården eller hemma på gården men saknar tidigare erfarenhet, så är det klokt att börja med att läsa på. I våra hönsböcker får du lära dig allt om hönsens naturliga beteendemönster, hur daglig skötsel skall göras, utfodring, hälsa och sjukdomar, ruvning och mycket mer.

För dig som tänker skaffa höns hemma i trädgården och söker en höns bok med bra tips och råd, rekommenderar vi Hönsboken Höns i trädgård. Här finner du konkreta tips som är enkla att ta till sig.  

I höns bok, Höns får du tips på vilka hönsraser som skulle kunna passa just dig och kommer illustrerad med bilder och ritningar.

Om du har frågor om höns bok så är du välkommen att höra av dig till vår kunniga kundtjänst!

Mer information

Filtrera produkter

Kategorier

No choice available on this group

Varumärke

No choice available on this group

Priser

Priser 225 :- - 270 :-
Your selection