Hönshus & Tillbehör

Vi har ett stort utbud av hönshus på hjul, ankhus och hönshus till salu! Ankhus & Hönshus är ett måste på natten och en utegård för att kunna gå ut under dagtid. Inred ditt ankhus eller hönshus med reden och lägg gärna ett redägg i redena för att stimulera värpning och visa hönsen var du vill de ska värpa. Vi erbjuder ett stort sortiment för din...

Vi har ett stort utbud av hönshus på hjul, ankhus och hönshus till salu! Ankhus & Hönshus är ett måste på natten och en utegård för att kunna gå ut under dagtid. Inred ditt ankhus eller hönshus med reden och lägg gärna ett redägg i redena för att stimulera värpning och visa hönsen var du vill de ska värpa. Vi erbjuder ett stort sortiment för dina och ankornas samt hönsens behov. Hönshus med utegård, isolerat hönshus eller klassiska hönshus i trä, där du själv kan bygga hönsgården runt.

Hönshus / ankhus

Vi har ett stort utbud av hönshus med finurliga konstruktioner, med och utan rastgård. Hur många höns du har avgör vilken storlek du bör ha på ditt hönshus. Vi har både självstående hönshus och kompletta hönshus med värprede och utegård. För den som vill ha ett hönshus på hjul så har vi flera modeller att välja mellan. Med ett hönshus på hjul kan du enkelt flytta på dina höns så att de får nya miljöer att vistas i. Här finner du hönshus på hjul Hönshus Omlet Eglu Go Up. Lila med stege och utegård 2 meter.

Hönshus isolerat

Vi har flertalet olika modeller isolerade hönshus för höns och ankor. Om du tänker ha dina höns utomhus under vinterhalvåret så är ett isolerat hönshus ett måste. Våra modeller är upphöjda från marken och har isolerade väggar som gör att hönsen kan vistas i huset oavsett årstid. Här finner du isolerade hönshus till salu.

Värprede till hönshus

Om du redan har ett hönshus men söker externa värprede så har vi flertalet modeller. Jordbruksverket reglerar bestämmelserna kring hur hönsen ska skötas. Du kan läsa mer om lagverk kring höns på Jordbruksverket

Hönshus ritning

Utgå alltid efter en hönshus ritning när du ska bygga själv. Rita upp vilka dimensioner du tänker ha på ditt hönshus och vilka tillbehör du vill ha med. Var noga med din hönshus ritning för att slippa onödigt materialspill och ovälkomna överraskningar.

Hönshus byggsats

Om du söker hönshus byggsats så har vi allt du behöver för att lyckas med ditt bygge. Vi har alla tillbehör som behövs till hönshus byggsats. Hos oss finner du färdiga hönshus byggsats.

Om du har några frågor angående hönshus ritning eller hönshus byggsats så är du varmt välkommen att höra av dig till vår kunniga kundtjänst!

 

Mer information

Filtrera produkter

Your selection