Städ & Rengöring

Hos Lantbutiken finner du ett stort sortiment av produkter för städ och rengöring. Vi har allt du behöver för professionell städning, industridammsugare, torkvinda bäst i test, sopmaskiner rengöringsmedel och mycket mer! Här finner du produkter av högsta kvalitet. Vi erbjuder produkter för städning och rengöring från märken som  Miljöcenter, Krä...

Hos Lantbutiken finner du ett stort sortiment av produkter för städ och rengöring. Vi har allt du behöver för professionell städning, industridammsugare, torkvinda bäst i test, sopmaskiner rengöringsmedel och mycket mer! Här finner du produkter av högsta kvalitet. Vi erbjuder produkter för städning och rengöring från märken som  Miljöcenter, Kränzle, Nilfisk, IPC mfl.

Dammsugare

Vi har ett stort utbud av kraftfulla dammsugare från de marknadsledande tillverkarna. Med en centraldammsugare för proffs är inget jobb för stort! Hos oss finner du både stora och små industridammsugare, perfekt för fordonshytten.  

Torkvinda bäst i test

Här finner du riktigt bra torkvinda, bäst i test! Välj mellan Lantbutikens proffs torkvinda Storm Parallell och Villa torkvinda storm kvadratisk. Våra torkvindor är framtagna för att hålla i många år och är därför tillverkade i aluminium. Dessa torkvindor står kvar även när det blåser mycket!

Mer information

Filtrera produkter

Your selection